Mystiske, magiske verden

Årets største pjækkedag

Er ikke i dag. Der er ellers gabende tomt på kontoret, men hele verden er åbenbart blevet ramt af en hidsig maveinfektion, der selvfølgelig ikke bider på mig, selv om jeg både kunne trænge til at komme lidt lynhurtigt af med noget juleflæsk og i særdeles høj grad kunne trænge til at få mig et par velfortjente ekstra dage i sengen. Det er tungt at komme i gang igen. Rigtig tungt. Desværre er mit tarmsystem tilsyneladende belagt med teflon, og sidder her helt ulyksagligt rask og velfungerende.

Men årets største pjækkedag. Det er første mandag i Februar. Det er der åbenbart nogen der har undersøgt, videnskabeligt og alting. Og det er altså den dag på året, hvor der er størst sandsynlighed for, at du  tager din fakehoste på, ringer og ynker til chefen og kryber tilbage under dynen. Pg.a. dårligt vejr, dårlig økonomi, ferietrængning eller bare generel vinterladhed. Og det er ved gud da heller ikke årets festligste måneder, der venter os.

Jeg skal selvfølgelig nok undlade at blive syg første mandag i Februar. Men sådan en dag som i dag, hvor alle andre ligger hjemme og hyggebrækker sig, ville jeg sådan set ønske, at jeg havde nosser/nerver/flosset moral nok til, at lige tage en velfærdsdag på langs. Bare drømme sig væk til mig og James Francos fremtidige drømmeliv. Ak.

james i sengenOk, James. Jeg bliver hjemme i sengen i dag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mystiske, magiske verden