Tilbage til virkeligheden...

Europas bedste ferieøer

Jeg er givetvis ikke alene om at kigge I retning af Sydeuropas små øer, når jeg drømmer mig på sommerferie et sted, hvor solgarantien er lidt højere – for helt ærligt, hvem har ikke prøvet at låne et sommerhus i Tisvilde blot for at ”nyde” en uge med slagregn og 15 grader. I år bliver det i hvert fald et nej tak til den slags chancer, og så gør det mig egentlig lidt mindre, om klokken bliver fem minutter i grisefest – for jeg ved af erfaring, at man sagtens kan have en fantastisk ferie på en populær ferieø, uden at de mange andre turister ødelægger fornøjelsen.
Men nu til pointen! Tripadvisor har som vanligt lavet en undersøgelse blandt deres brugere af, hvor man skal tage på ferie, hvis man f.eks. vil opleve verdens bedste restaurant, hotel, strand etc. Således også med Europas bedste ferieø, og resultatet vil nok overraske mange. Det er nemlig ikke en hyggelig og solrig sydeuropæisk destination, der stjæler førstepladsen – næ, det er Skotland, som i øvrigt er at finde hele tre steder på listen.

Øernes top 10 ser ud som følger:

1. Lewis and Harris, Skotland
2. Naxos, Grækenland
3. Gozo, Malta
4. Mainland, Orkney Islands, Skotland
5. Milos, Grækenland
6. Cephalonia, Grækenland
7. Santorini, Grækenland
8. Capri, Italien
9. Isle of Mull, Skotland
10. Paros, Grækenland

Og til slut et par stemningsbilleder fra Lewis og Harris, der rettelig er to øer, der dog er tæt forbundne og i øvrigt byder på fantastisk natur og blot 21.000 indbyggere. Personligt hælder jeg nok rent feriemæssigt mere i retning af anden eller tredjepladsen på listen, men hver sin smag, ikk.

Palm Beach, Waiheke Island, New Zealand lewis and harris 3 lewis-and-harris

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbage til virkeligheden...